Hurtigt svar på forespørgsler

Vi er eksperter

…og vi gør en dyd af at give vores kunder et hurtigt svar.

I AB Kransystem har vi et effektivt designsystem, der giver os mulighed for hurtigt at tilpasse tekniske detaljer og tegninger på få minutter. Det betyder, at vi kan koncentrere os om at drøfte behovet med vores kunder – og at vi hurtigt kan komme med detaljerede svar på forespørgsler.

Få svar på få minutter

Vores set-up gør det muligt, på mindre end ti minutter, at se hvordan en løsning vil se ud for jer. Når det ikke tager længere tid, er det også muligt at teste lidt forskellige løsninger for jer, uden det skal tage halve og hele dage.

Vi rådgiver selvfølgelig på sidelinjen, så I finder det mest optimale system til jeres virksomhed og arbejdsopgaver. Vi bruger gerne vores mangeårige erfaring til at finde ud af, hvad der passer bedst til jeres behov – således I hverken får for lidt eller for meget.

Visualisering af kran med 3D-model

Som en ekstra mulighed kan vi også tilbyde en 3D-model for de fleste kraner, der kan anvendes i de fleste tegneprogrammer. Det giver mulighed for at teste kranen ift. de øvrige fysiske rammer, og giver et godt billede af, hvordan det pågældende kransystem vil se ud.

AB Kransystem er importør og agent af og for ABUS kransystemer i Danmark. Med ABUS er du sikret kransystemer af høj kvalitet med stor driftssikkerhed og lang levetid, og med autoriseret service fra AB Kransystem fastholder du værdien og undgår driftsstop.

BLIV KONTAKTET

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr