Renovering – Køb ny eller opgrader din eksisterende kran

Her hos AB Kransystem tilbyder vi at lave en dybdegående analyse af din eksisterende krans tilstand med henblik på at udarbejde et forslag til ombygningen eller renoveringen af dit eksisterende kransystem uanset type og fabrikat. Vores analyse tager udgangspunkt i en bedømmelse af kranens øjeblikkelige tilstand, specielt med henblik på at vurdere kranens stålkonstruktion og mekaniske komponenter. Analyse vil blive sammenholdt med den fortsatte drift af kranen for at vurdere, om en ombygning eller renovering vil være fordelagtigt for dig. Vores analyse og dertilhørende forslag kan omfatte udskiftning af kransystemets talje, køremaskineri og el-udrustning. Foruden dette kan forslaget omfatte ny installation af frekvensregulering, radiostyring og lastvisning via display eller anbefalinger til ekstraudstyr for at forbedre kransystemets udførelse af arbejdsopgaver.

Sikker renovering af kraner

Alle vores løsningsforslag inkluderer også CE-mærkning af det renoverede/ombyggede kransystem samt ny opdateret dokumentation.

Ved at ombygge eller renovere dit eksisterende kransystem kan du forlænge kranens levetid, men du vil også opnå lang række andre fordele. Renoveringen/ombygningen kan reducere kransystemets støjniveau, kranen vil få bedre og mere sikre bremsesystemer samt blødere start og stop. Det kan eventuelt også føre til en opgradering af kranens bæreevne. Ved udførelse af renovering/ombygningen vil vores dygtige, erfarne og certificerede serviceteknikere sørge for at arbejdet berører den daglige produktion mindst muligt.

Se vores film for at få mere information om renovering eller ombygning af et eksisterende kransystem.

Brugte kraner 

Vi har via vores omfattende netværk også mulighed for at tilbyde kranløsninger baseret på anvendelse af brugte kraner og kranbaner. Disse kan bestå af brugte kraner, vi selv har på lager, kraner vi har i kommission eller brugte kraner vi sælger for kunder. De fleste brugte anlæg, vi sælger, bliver leveret klar til brug. Dette inkluderer alle nødvendige renoveringer og tilpasninger samt ny opdateret dokumentation med tilhørende CE-mærkning.

Et af vores brugte krananlæg kan findes hos Strecon i Sønderborg, som fik leveret to brugte 5 ton traverskraner med tilhørende 60 meter kranbaner, der var monteret på stålsøjler.

Hvis du ikke har brug for at helt krananlæg, kan du også finde brugte taljer, kraner, kranbaner, løfteudstyr og let kransystemer til salg på vores brugtliste.

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores renovering/ombygning af kransystemer eller brugte krananlæg, og hvordan vi kan tilbyde dig den bedst mulige løsning? Tag kontakt til os, og vores mere end erfarne personale kan rådgive, vejlede og besvare alle dine spørgsmål vedrørende renovering, ombygning af kransystemer og kranløsninger med brugte krananlæg. Alt sammen med branchens højeste serviceniveau.