De vigtigste parametre mht. valg af kran

Vidste du, at noget af det vigtigste, når der skal købes en ny kran, er de såkaldte Q og U parametre?

De to bogstaver står for henholdsvis belastning (Q) og antal arbejds-cyklusser (U). Udover det oplagte, at kranen skal kunne løfte de byrder, der arbejdes med, så er det afgørende for investeringen, at kranen også er fremstillet ift. den anvendelse, som forventes ift. produktionen.

En korrekt dimensioneret kran har en levetid på min. 10 år, men kører den fx udelukkende med fuld last, så reduceres levetiden væsentligt og vedligeholdelsesomkostningerne øges.

Rådgivning med fokus på opgaven

Alt efter hvilken branche du arbejder i, kan der desuden være flere andre krav til kranen. Fx køre/hejsehastigheder ift. arbejdsgange, integreret betjening af løfteåg og samarbejde med andre kraner.

Hos AB Kransystem er vi eksperter med indgående erfaring med kransystemer fra mange forskellige brancher, og vi rådgiver og vejleder dig gerne i forhold til hvilken løsning, der vil give mest mening for dig og din virksomhed at investere i.

Fasthold værdien – og produktiviteten

Én ting er at investere i en kran ud fra kyndig rådgivning, noget andet er alt det, der følger – planlægning, montering og drift. Vi kan hjælpe dig med en samlet løsning, hvor lige netop din virksomheds behov er taget højde for.

Netop det, at en ABUS kran serviceres regelmæssigt af en ABUS-specialist og at der anvendes originale reservedele, er med til at sikre det optimale udbytte af investeringen. Og samtidig er regelmæssig service ift. anvendelsesgrad det bedste værn mod uforudsete driftsstop.

Vil du gerne have besøg af en af vores specialister? Kontakt os gerne på 70223301 eller mail på ab@abkransystem.dk.

BLIV KONTAKTET

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr