Leasing af kransystemer

Leasingaftaler på nye eller brugte maskiner

Anskaffelsen af det rigtige kransystem kan være afgørende for din virksomheds fremtidige vækst, produktion og leverance af ordrer. Hos AB Kransystem ved vi, det kan være svært at finde eller låne kapital til en udvidelse eller udskiftning af kransystemer i det øjeblik, behovet opstår – derfor tilbyder vi leasing af kraner og løfteudstyr, så du hurtigere kan anskaffe kransystemet, din virksomhed har brug for. Ved at lease dit kransystem hos os er du garanteret branchens bedste kvalitet, eftersom vi kun forhandler ABUS kraner, der står som en af verdens bedste producenter.

Du har mulighed for at indgå leasingaftaler om både nye kransystemer eller brugte og renoverede kransystemer. Vores leasingaftaler indgås direkte mellem din virksomhed og AB Kransystem, så vi kan skræddersy både kransystem og leasingaftale til dine og virksomhedens behov. Vi laver en indledningsvis vurdering af din virksomheds kreditværdighed. Når din virksomhed godkendes, igangsætter vi leasingaftalen – og anskaffelsen af kransystemet kan gennemføres, uden du skal vente på bankernes lånevillighed.

AB Kransystem – ekspert i service og vedligeholdelse

Vi garanterer kransystemet er pålideligt og driftssikkert, ved at stå for den løbende kranservice – herunder det årlige lovpligtige eftersyn. Når du vælger at lease et nyt kransystem, vil kranerne være underlagt samme garantier som ved en standard købsaftale. Det vil sige du får branchens bedste garanti – 4 års basisgaranti, samt 2 års garanti på alle sliddele. Dermed er du og din virksomhed garanteret maksimal tryghed og driftssikkerhed med minimal økonomisk risiko.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere om at lease kransystemer, og hvordan vi kan tilbyde dig den bedst mulige løsning? Kontakt os, og vores mere end erfarne personale, der står klar til at rådgive, vejlede og besvare alle dine spørgsmål vedrørende leasing, kransystemer og kraner. Alt sammen med branchens højeste serviceniveau.

Du kan også læse vores brochure, hvis du ønsker mere information inden du tager kontakt til os.