HAR DU BRUG FOR ET LØFT?

I   Leasing

Anskaffelsen af det rigtige kransystem kan være afgørende for en virksomheds fremtidige vækst og leverance af ordrer. Det kan være svært at finde eller låne kapital til en udvidelse eller udskiftning af virksomhedens kransystemer i det øjeblik, behovet er der – derfor tilbyder AB Kransystem nu leasing af kraner, så virksomheden hurtigere kan anskaffe det kransystem, der er brug for.

Det er muligt at indgå leasingaftaler om både nye og brugte/renoverede kransystemer. Leasingaftalen indgås direkte mellem virksomheden og AB Kransystem, så både kransystem og leasingaftale skræddersys til den enkelte virksomhed. AB Kransystem laver indledningsvis en vurdering af virksomhedens kreditværdighed. Såfremt virksomheden godkendes, igangsættes leasingaftalen – og anskaffelsen af kransystemet kan gennemføres, uden at virksomheden skal vente på bankernes lånevillighed.

Kontaktoplysninger

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på +45 70 22 33 01, hvis du skulle have spørgsmål eller lign. Du kan også skrive en mail til en af vores medarbejdere eller skrive en besked direkte til os via formularen her.

AB Kransystem forestår al service og vedligehold

Vi er som altid garant for, at kransystemet er pålideligt og driftsikkert, og vi står for den løbende service, herunder det lovpligtige eftersyn en gang om året. Ved leasing af nye kraner er kranerne desuden underlagt de samme garantier som ved en købsaftale – dvs. 4 års basisgaranti og 2 år på sliddele. I er således garanteret maksimal tryghed og driftsikkerhed – og minimal økonomisk risiko.

Kontakt os på tlf. 70 22 33 01 eller via kontaktformularen her for at høre mere om muligheden for at lease et kransystem hos os.

Se brochure