Download brochurer

Produktinformation til kransystemer

Nedenfor kan du downloade vores brochurer for vores kraner. Du kan finde brochurer til maskiner som blandt andet kransystemer, kædetaljer, svingkraner og portalkraner. I brochurerne er der udførlige specifikationer på de forskellige systemer samt oversigter over de forskellige modeller.

Specifikationer på maskiner fra ABUS

Vi forhandler kraner og maskiner fra ABUS, som producerer maskiner af høj kvalitet. Her på siden kan du finde brochurer til flere forskellige maskiner, som vi forhandler ved AB Kransystem. I manualerne er der overblik over, hvad den specifikke maskine kan bruges til – hvilke muligheder er der, og hvilke begrænsninger er der.

Blandt brochurerne finder du blandt andet produktinformationer om kraner til materialetransport, letportalkran og halvportalkran samt kædetaljer. Få overblik over specifikke ting som løftekapaciteter, spændvidder, optimale brugsmåder og meget mere.

Læs også om hvordan de forskellige tilbehørsprodukter kan bidrage til de forskellige produkter fra ABUS. Få et overblik over hvilket tilbehør der kan bruges med hvilke maskiner, og hvordan produkterne kombineret med tilbehøret bruges optimalt.

Brugervejledninger og manualer som indeholder reservedelslister og el-diagram kan bestilles til din specifikke kran.

Materialetransport – detaljerede vejledninger

I brochurerne finder du detaljerede billeder og informationer om de forskellige ABUS maskiner, som vi forhandler ved AB Kransystem. Få et overblik over de forskellige komponenter i det pågældende produkt med billeder og tekst, der nemt og hurtigt giver et indblik i, hvad produktet indeholder og lige præcis hvad det kan bruges til.

Her på siden finder du detaljerede manualer og produktinformation til de forskellige kraner og systemer, vi forhandler. Du finder også information om, hvad de forskellige systemer og kraner kan bruges til samt specifikationer af hvad de forskellige maskiner kan. 

For eksempel kan du i manualerne læse om løftekapaciteterne, størrelserne, hvor det er mest optimalt at bruge, hvilket tilbehør, der er der til og meget mere om de individuelle maskiner og kraner. Læs om maskiner til materialetransport, krananlæg samt specifikationer på modellerne.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere om kransystemer vi forhandler og hvordan vi kan tilbyde dig den bedst mulige løsning? Kontakt os og vores mere end erfarne personale vil rådgive, vejlede og besvare alle dine spørgsmål vedrørende kransystemer, ekstratilbehør, leasing, service og meget mere. Alt sammen med branchens højeste serviceniveau.

Du kan også læse vores brochure, hvis du ønsker mere information, inden du tager kontakt til os.

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr