v

Virksomhedsbesøg i udlandet

Det er altid en sand fornøjelse at være på besøg hos ABUS forhandlere i andre lande.

Besøg hos ABUS forhandlere i verden

Senest har vi været på besøg både på Island og på Færøerne. Her var det dejligt at se, hvor godt ABUS er repræsenteret i andre lande og blive bekræftet i, at det er nogle rigtig gode samarbejder, vi har udenlands.

Som dansk importør af og agent for ABUS er det vigtigt for os hele tiden at have en finger på pulsen. Vi forhandler kraner af topkvalitet, derfor er det også vigtigt, at denne kvalitet skinner igennem ved samtlige andre forhandlere af produkterne fra ABUS.

Virksomhedsbesøg i naturskønne omgivelser

Besøg hos ABUS forhandlere i andre lande er altid spændende – både fordi vi bliver introduceret for et andet marked, men så sandeligt også fordi vi bliver introduceret for et andet land i form af dets kultur og natur.

Sidstnævnte – naturen – blev vi helt overvældet af, da vi var på virksomhedsbesøg på Island og Færøerne. Det har jo aldrig været en hemmelighed, at det er to formidabelt naturskønne lande, og det fik vi set med egne øjne, da vi var på besøg.

Vi takker for fantastiske, spændende og informationsrige oplevelser i de to nordiske lande og glæder os til at kigge forbi en anden gang.

BLIV KONTAKTET

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr