Skal vi hjælpe med monteringen af din nye kran?

Hvor stor skal din næste kran være? Vi tror på, at det skal være muligt at drømme stort, og så hjælper vi dig hellere end gerne med at opnå drømmen.

Montering af kraner

Har du behov for en af de større kraner, vi forhandler hos AB Kransystem, så kommer vi meget gerne ud og hjælper med installationen af den. Vi ønsker i hvert fald ikke, at du lader dig begrænse af kranens størrelse. Tag kontakt til os, hvis vi skal hjælpe dig med at servicere eller installere en af vores traverskraner, letportalkran og halvportalkran eller svingkraner.

Vi ønsker at opretholde målet om at være forhandler af ABUS kraner af højeste værdi og kvalitet. Du skal derfor vide, at det er vigtigt for os, at vi er med på rejsen hele vejen fra start til slut. Du kan derfor roligt tage kontakt til os, hvis du har et behov for, at vi kommer ud til din virksomhed og hjælper dig med installationen af din nye kran.

For os er det vigtigt, at du får lige præcis den løsning, som giver din virksomhed den største værdi. Vi ønsker ikke at gå på kompromis, og det ønsker vi heller ikke, at du gør. Det har betydning for dig, der ønsker en af de større kraner, da vi altid står klar til at fragte og installere kransystemet.

Levering og servicering

Vi beundrer vores kunder og det arbejde, de laver, og derfor er det en stor ære, når vi får lov til at komme ud og hjælpe med installationen af deres nye kransystem. Det giver os mindst lige så meget værdi, som det giver dig, når vi får lov til at komme ud og se de store arbejdshaller. Vi hjælper med andre ord til lige der, hvor der er brug for os.

Trange forhold er bestemt ikke noget, der skræmmer os væk, når der skal monteres en ny kran – vi har blandt andet fragtet en kran ind af vinduet hos en af vores kunder. Så har du en lignende situation, hvor du tænker, at det på ingen måde kan lade sig gøre at få installeret en kran på den plads, I har til rådighed – så vent lige et øjeblik med at komme med en konklusion. Ring hellere til os på 70 22 33 01, så skal vi nok få dig overbevist om, at vi sagtens kan klare opgaven.

Høje standarder

Hos AB Kransystem dækker vi industriens totale behov for levering og servicering af standardiserede kraner. Vores serviceteknikere kører service og eftersyn i hele landet. Når vi tager ud og servicerer og installerer din kran, så gør vi det ud fra de højeste standarder i henhold til kranbranchens retningslinjer. Så skynd dig at kontakte os allerede i dag, hvis det er os, der skal hjælpe dig med et kraneftersyn, der ikke bare lever op til, men overgår branchens standarder.

Sidder du nu og er kommet frem til den konklusion, at du skal have den nye kran som du drømmer om, og at det er os, der skal hjælpe med at indfri drømmen, så kontakt os allerede i dag på telefon 70 22 33 01 eller send en mail til ab@abkransystem.dk. Fremtidens tunge arbejdsopgaver bliver på alle måder sjovere, hurtigere og smartere.

BLIV KONTAKTET

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr