Individuelle kranløsninger til ethvert behov

ABUS’ standardprogram af kraner og krankomponenter er kendt for at være ekstremt omfattende. Den brede vifte af tilgængelige produkter gør det muligt for os at tilbyde individuelle kranløsninger, der kan imødekomme mere end 95% af kundernes behov. Uanset om det drejer sig om søjlesvingkraner, let-traverssystemer eller traverskraner, har ABUS produkt-programmet, der matcher langt de fleste løfteopgaver.

Fleksibilitet gennem standardkomponenter

En nøglefaktor, der gør ABUS’ kranløsninger så alsidige, er brugen af standardkomponenter. Ved at kombinere og konfigurere komponenterne i forskellige konstellationer kan ABUS skræddersy kraner til en bred vifte af løfteopgaver. Denne tilgang gør det også nemt at vedligeholde og udvide krananlægget over tid, da komponenterne er let tilgængelige og kan udskiftes individuelt.

Søjlesvingkraner, let-traverssystemer og traverskraner

ABUS’ standardprogram omfatter tre hovedkategorier af kraner: svingkraner, let-traverssystemer og traverskraner. Disse forskellige typer kraner er velegnede til forskellige løfteopgaver og kan tilpasses individuelle behov.

Svingkraner er ideelle til anvendelse i områder med begrænset plads. De kan installeres på væg eller gulv og kan dreje op til 360 grader, hvilket giver et fleksibelt og omfattende arbejdsområde. Svingkraner kan håndtere belastninger fra et par hundrede kilo til flere tons og er velegnede til brug i produktion, værksteder og lagerfaciliteter.

Let-traverssystemer er designet til at køre på skinner, der er monteret i loftet eller på søjler monteret på gulvet. Disse systemer giver mulighed for effektiv og fleksibel materialegennemgang. Let-traverssystemer er velegnede til både lette og mellemstore løfteopgaver, og de kan tilpasses til at dække forskellige arbejdsområder og produktionsmiljøer.

Traverskraner er kendetegnet ved deres evne til at håndtere tunge løft over et stort spænd, hvilket giver mulighed for at dække et større område. Disse kraner er velegnede til håndtering af tunge belastninger og kan tilpasses til at imødekomme specifikke behov. Traverskraner er ofte anvendt i industrier som stålproduktion, byggeri og skibsværfter.

Specialløsninger til tunge belastninger

Mens ABUS primært fokuserer på løsninger op til 120 tons/max 42 m spænd, er der også mulighed for specialløsninger, der kan håndtere endnu større belastninger – helt op til 240 tons. Disse specialløsninger kan tilpasses specifikke behov og findes typisk i industrier med ekstraordinære krav til løft.

Skal vi hjælpe dig?

AB-Kransystem er importør og agent for ABUS i Danmark og vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde lige præcis den kranløsning, der passer bedst til jer. Vores viden om ABUS er opbygget over årtier, og sammen med vores erfaringer med kranløsninger til stål, beton, plast, vind og mange andre brancher, er vi et sikkert valg ift. rådgivning og levering af jeres nye kranløsning.

BLIV KONTAKTET

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr