Eftersyn af kransystem

Eftersyn af kransystem

Eftersyn af kransystemer er yderst vigtigt. Både fordi det er lovpligtigt, men også fordi det kan sikre jer, at risikoen for, at udstyret sætter ud under arbejde, mindskes en hel del.

Det anbefales, at man udfører en årlig forebyggende kontrol af kraner og taljer, for at sikre at alt er som det skal være. Ved at få udført kontrollen vil du både spare penge og tid. Vi laver både prøveløft og tjekker alle dele, der kan medføre stop på kranen.

Eftersyn og vedligehold af kransystemer

Når vi laver eftersyn på din kran, tjekker vi op på, at alt er, som det skal være. Hos os kan du få eftersyn og fuldt vedligehold af kraner. Vi er ABUS-uddannede hos AB Kransystem, hvilket også betyder, at vi hele tiden udvikler os.

Vi uddanner os hele tiden yderligere, så vi er med på de nyeste opdateringer og features. Dette gør, at vi kan udføre et eftersyn efter høje standarder.

Reservedele og tilbehør

Vi er både agent for og importør af ABUS kransystemer. Derfor har vi valgt at have et godt fyldt lager med reservedele. Det gør det muligt for os at kunne reparere kraner hurtigt, således I ikke skal have alt for meget nedetid, hvis nu eftersynet viser, at der skal gøres noget ved kranen.

Vi har hurtig adgang til vores reservedele og tilbehør. Hvis vi ikke kan finde delene på vores eget lager, får vi det tilsendt fra hovedlageret i Tyskland, hvor vi vil have reservedelen inden for 24 timer.

Kontakt os

Når du vælger os til at lave eftersyn på dine kraner, er du sikret en nærværende service. Hos os er det vigtigt, I ikke skal vente længere end højst nødvendigt, når der skal laves eftersyn på kranerne. Derfor anbefales det blandt andet også, at der løbende bliver lavet eftersyn på kraner – mindst en gang om året, og gerne hvert halve år.

Skal vi hjælpe?​

 Vi har adskillige års erfaring inden for feltet, og ved kontinuerlig uddannelse gennem ABUS uddannelsesprogram og som medlem af Kranbranchen, er vi hele tiden opdaterede med den nyeste viden. Vi kan hjælpe dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed i den branche i arbejder. Vores dygtige folk i huset kan vejlede og rådgive, således du får den optimale løsning ift. din produktion.

Kontakt os i dag