HAR DU BRUG FOR ET LØFT?

I   Service

Giv trygheden et løft og undgå de dyre driftstop
Kranservice

Kraner er væsentlige elementer i produktionsflowet. Manglende funktionsdygtighed kan forårsage dyre driftstop i hele produktionen, og derfor fokuserer AB Kransystem stærkt på den effektive, landsdækkende service, både ved lovpligtige eftersyn samt ved akutte reparationer.

Regelmæssig service på løfteudstyret kommer de dyre driftsstop i forkøbet, og vore serviceteknikere spilder ikke tiden. Servicebesøgene planlægges, så de forstyrrer produktionen mindst muligt.

Veludstyrede sevicebiler er medvirkende til, at begyndende problemer effektivt kan klares på stedet, hvad enten der er behov for tekniske justeringer eller udskiftning af sliddele på kranen.

Kranbranchen er brancheforening for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. Medlemmerne af Kranbranchen samarbejder om at uddanne og certificere servicemontører, samt dialogen med danske myndigheder og EU om regler og bedste praksis på området.

Se vores film.

Serviceaftale

AB Kransystem tilbyder kundetilpassede serviceaftaler med garanti. Vores mange års erfaringer har bekræftet os i, at ABUS står for pålidelighed, robusthed og sikre løft. Nogle kunder føler, at de kan nøjes med de lovpligtige eftersyn, men et stadigt stigende antal kan se fordelene – ikke mindst de økonomiske – i at aftale periodiske, forebyggende seviceeftersyn af kranerne, kædetaljerne m.m.

Kontakt AB Kransystem og hør mere om fordelene ved en kundetilpasset seviceaftale.

Se vores film.

Reservedele

AB Kransystem kan levere ABUS-reservedele direkte fra lager eller ekspres fra ABUS Kransysteme i Tyskland. Det sikrer, at jeres kraner hurtigt kommer i gang igen, hvis uheldet skulle være ude.

Se vores film.