HAR DU BRUG FOR ET LØFT?

I   Renovering

Skal man købe en ny kran – eller måske renovere den eksisterende kran.

AB Kransystem tilbyder at lave en tilbundsgående analyse af jeres eksisterende krans tilstand med henblik på at udarbejde et forslag til ombygning eller renovering af jeres eksisterende traverskran uanset type og fabrikat.

Vor analyse tager udgangspunkt i en bedømmelse af kranens øjeblikkelige tilstand, specielt med henblik på at vurdere kranens stålkonstruktion samt mekaniske komponenter og sammenholde dette med den fortsatte drift af kranen.

Vor analyse og tilhørende forslag kan omfatte udskiftning af wiretalje, køremaskineri, ny el-udrustning samt ny installation af eksempelvis frekvensregulering, radiostyring og lastvisning via display m.v.

Udover at forlænge kranens levetid kan man opnå andre fordele, blandt andet reduktion i støjniveau, bedre og mere sikre bremsesystemer, blødere start og stop og eventuelt også en opgradering af kranens bæreevne.

CE-mærkning af den renoverede/ombyggede kran samt ny opdateret dokumentation indgår altid i vort løsningsforslag.

Vore dygtige og certificerede teknikere vil i forbindelse med arbejdets udførelse drage omsorg for at dette udføres, så den daglige produktion berøres mindst muligt.

Se vores film.

1

Montering af ny 10 t løbevogn og hejs på ældre traverskran

Montering af ny 10 t løbevogn og hejs på ældre traverskran

Brugte kraner – det kan vi også tilbyde

AB Kransystem er via vort omfattende netværk i stand til at tilbyde en kranløsning baseret på anvendelse af brugte kraner og kranbaner, det kan være brugte kraner, vi selv har på lager, brugte kraner, vi sælger for kunder, eller kraner, vi har i kommission.

De fleste brugte anlæg, der sælges, leveres klar til brug inkl. alle nødvendige renoveringer og tilpasninger samt ny opdateret dokumentation med tilhørende CE-mærkning.

Et sådant anlæg blev leveret til Strecon i Sønderborg – 2 stk. brugte 5 t traverskraner med tilhørende 60 meter kranbaner monteret på stålsøjler.

AB Kransystem har brugte elkædetaljer, elwiretaljer, svingkraner og let Kransystemer til salg.
Se listen med brugt materiel her.

Kontakt os endelig på 70 22 33 01, hvis du ikke lige kan finde det du søger på listen – vi har altid flere emner på hånden.

4

Før hos glasfirma i Aalborg

5

Kranerne i drift hos Strecon i Sønderborg

Eksempler på renoverede kraner
Før renovering af abus kran

Før –  12,5 t. ELK

Efter renovering af abus kran

Efter –  12,5 t. ELK

Før renovering af 10tons kran

Før – 10 t. ZLK

efter renovering af 10 tons kran

Efter – 10 t. ZLK