Kranservice – Øg trygheden og undgå dyre driftstop

Kraner af alle former og størrelse er væsentlige elementer i produktionsflowet. Manglende funktionsdygtighed, vedligeholdelse og dårlig kvalitet kan forårsage dyre driftstop i hele produktionen. Derfor fokuserer vi her hos AB Kransystem på stærk, effektiv og landsdækkende service af kraner og løfteudstyr både ved lovpligtige eftersyn samt ved akutte reparationer.

Regelmæssig kranservice på løfteudstyret forebygger dyre driftsstop, og ved at bruge AB Kransystem vil al service besøg blive planlagt, så de forstyrrer produktionen mindst muligt. Vores dygtige og erfarne serviceteknikere spilder ikke tiden, ved hurtigt og effektivt at udføre kranservicen og kraneftersyn. Veludstyrede servicebiler sikrer at begyndende problemer, identificeret ved service eller eftersyn, effektivt kan klares på stedet, hvad enten der er behov for tekniske justeringer eller udskiftning af sliddele på kranen.

Garanteret kvalitet – medlem af Kranbranchen

AB Kransystem er medlem af Kranbranchen, som er en brancheforening for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. Alle medlemmerne af Kranbranchen indgår i et samarbejde om dialogen med danske myndigheder og EU i forhold til reglerne, samt den bedste praksis på området. Samarbejdet fokuserer også på at uddanne og certificere servicemontører med kurser, der sikrer at vores serviceteknikerne altid er opdaterede med den seneste viden og regler, når de kører ud for at servicere kraner og løftetilbehør.

Foreningen er samlingspunkt for de virksomheder, der ønsker at højne branchens standard og udnytte samspillet i dialogen med både myndigheder og kunder. Kranbranchen bliver derfor branchens fællesorgan i alle spørgsmål af kranteknisk art for tilsvarende foreninger, institutioner og offentlige myndigheder i ind- og udland.

Serviceaftale

Hos AB Kransystem tilbyder vi kundetilpassede serviceaftaler med branchens bedste garanti. Vores mange års erfaring med ABUS gør os til eksperter på produkterne, og dermed kan vores serviceteknikere udføre al kranservice og kraneftersyn – hurtigt og effektivt.

ABUS står for pålidelighed, robusthed og sikre løft, men alligevel føler nogle kunder, at det kun er nødvendigt med lovpligtige eftersyn – dette kan økonomisk vise sig at være en fejl. Vores mangeårige erfaring har vist os at se fordelene ved at aftale periodiske, forebyggende serviceeftersyn af kranerne, kædetaljerne og løftetilbehøret sikrer at driftsstop hører til sjældenhederne.

Kontakt os og forhør dig nærmere om fordelene ved en kundetilpasset serviceaftale hos AB Kransystem. Du kan også se vores film for at få mere information om vores serviceaftaler.

 

Reservedele

Som dansk importør og agent af ABUS har vi her hos AB Kransystem mulighed for at levere originale ABUS reservedele direkte fra vores lager i Aalborg eller med ekspresfragt fra ABUS’ fabrik i Tyskland. Dette sikrer, at vi hurtigt kan reparere din kran og få den op og køre igen, hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt os i dag

Tag kontakt til os, hvis du er interesseret i at vide mere om vores serviceaftaler eller ønsker at oprette en. Vores erfarne og dygtige personale vil rådgive, vejlede og besvare alle dine spørgsmål vedrørende vores service og eftersyn af kransystemer. Alt sammen med branchens højeste serviceniveau.