v
Kranløsninger

Kranløsninger til alle brancher

Som importør af ABUS kransystemer favner vi vidt og bredt, når det kommer til hvilke brancher, vi kan hjælpe. Vi er specialister inden for kransystemer. Vi har styr på alt lige fra produktfordele til tilpasningsmuligheder. Med mange års anciennitet i feltet har vi desuden en stor vidensbank ift. branchespecifikke løsninger, som vi trækker på.

Vidste du, at standardkraner fra ABUS dækker 99% af industriens behov? Og skulle din virksomheds behov ændre sig, så I har brug for en mere specialiseret løsning, så kan dette også lade sig gøre. Der kan nemlig altid udbygges på et bestående ABUS kransystem.

Made in Germany –  høj kvalitet

Et kransystem fra AB Kransystem er lig med kvalitet, og med fire års produktgaranti fra ABUS og effektiv vedligeholdelse med originale reservedele er du sikret, at du kan fastholde værdien og opretholde sikkerheden på arbejdspladsen.

ABUS kraner er standardkraner, der fremstilles efter moderne produktionsprincipper på et af Europas nyeste og mest effektive produktionsanlæg. Det betyder høj kvalitet, høj grad af tilpasningsevne ift. kundens behov, og, ikke mindst, konkurrencedygtige priser til vores kunder.

Tilpassede standardløsninger

Uanset din branche er det vigtigt med ordentligt udstyr. Dette får du med et kransystem fra ABUS. Vi kan tilpasse kransystemerne, så de passer til lige netop din branche og din virksomhed. Med et ABUS kransystem får du et af markedets mest fleksible kransystemer.

Vi fremstiller individuelle kranløsninger, således du hverken får mere eller mindre, end det du lige præcis har brug for. Med ekstraudstyr til kranerne kan I øge komforten og sikkerheden på arbejdspladsen. Blandt andet ABUControl og ABURemote kan hjælpe med at få fuld kontrol over kransystemerne, så følsomme varer leveres sikkert og præcist, hvor de skal.

Serviceaftaler

Regelmæssig service af kransystemer er essentiel for at sikre, at kranen kan have mest mulig oppetid. En god serviceaftale omfatter ikke kun lovpligtige eftersyn, men også forebyggende vedligehold ift. kranernes anvendelsesgrad – kombineret med en effektiv vagt-ordning, til når uheldet er ude. Med en serviceaftale hos AB Kransystem kan du sikre dig, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt, hvis du oplever driftstop.

Skal vi hjælpe?​

Vi har adskillige års erfaring inden for feltet og ved kontinuerlig uddannelse, gennem ABUS uddannelsesprogram og som medlem af Kranbranchen er vi hele tiden opdaterede med den nyeste viden. Vi kan hjælpe dig med, at skræddersy en løsning til din virksomhed i den branche i arbejder. Vores dygtige folk i huset kan vejlede og rådgive, således du får den optimale løsning ift. din produktion.

Kontakt os i dag

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr