v

Velkommen til AB Kransystem

Har du brug for et løft?

AB KRANSYSTEM

Bredt udvalg af kraner og services

Hos AB Kransystem kan du finde den kran, der passer til lige præcis dine og din virksomheds behov. Vi forhandler et stort sortiment af traverskraner, svingkraner, let kransystemer og taljer, som alle kan tilpasses til dine lokale forhold, så du altid er sikret den bedste løsning. Som agent for ABUS garanterer AB Kransystem, at vores produkter er af højeste kvalitet og vores ekspertise med ABUS kraner er uovertruffen med 31 års erfaring af salg, service, reparation og renovering af ABUS produkter.

Hvis du allerede ejer de kraner, du har behov for, kan vi tilbyde landets bedste kranservice og kraneftersyn med vores professionelle og dygtige servicefolk, som dækker hele landet. Søger du en billigere løsning på noget løftegrej, kan vi også hjælpe med det. Ved køb af ny kran tilbyder vi at tage din gamle kran i bytte for at minimere dine omkostninger ved udskiftning af kran. Vi tilbyder også at ombygge eller renovere din eksisterende kran og puste nyt liv den.

Vi søger endnu en servicetekniker med bopæl i Sydjylland.

Se mere her

Kontakt os for yderligere infomation.

20190415_071233

Nyt, brugt, leasing eller renovering – Alt til kransystemer og løfteværktøj

Vi kan dække dine behov inden for kraner uanset om du søger nyt, brugt eller en renovering. Skal du have ny kran? Vi kan lave skræddersyet løsninger på løftegrej, der passer lige præcis til dine lokale forhold, og som kan købes kontant eller leases, således transaktionen sker efter dine ønsker.

Er du på udkig efter en billigere løsning på kran, taljer og løfteværktøj, som dækker dine behov? Du kan tage et kig på vores brugtliste, hvor du kan finde både kraner og taljer, eller tag kontakt til os om en eventuel renovering af din eksisterende kran.

Professionel & erfaren rådgivning – Vi finder din løsning

Når du kontakter AB Kransystem, vil du blive rådgivet af en af vores dygtige sælgere, som tilsammen har mere end 80 års erfaring indenfor kranbranchen. De vil kunne svare på alle dine spørgsmål, give dig råd eller finde den bedste løsning til dine problemer. Hvad enten det omhandler nye eller gamle kransystemer, har vores sælgere altid et svar på dine spørgsmål.

Søger du ny kran vil de også, i samarbejde med dig, kunne skræddersy en løsning, der dækker alle dine behov og passer perfekt til dine lokale forhold samt udarbejde et suverænt tilbud på løsningen, hvad enten det er en ny kran, brugt kran, løftegrej til kran, kran udstyr, taljer store kraner en fjernstyrret kran eller noget helt andet.

pexels-sora-shimazaki-5668839-scaled
DSC_0019-scaled

Service & montering – Vi leverer kun det bedste

Hos AB Kransystem sætter vi en ære i at sikre, vi har dygtige og professionelle servicefolk, som med garanti kan levere kvalitetsarbejde til alle vores kunder. Med en serviceaftale hos AB Kransystem sikrer du, at dine kraner altid er i køreklar stand, og skulle situationer opstå, hvor en kran er ude af drift, vil vi stå klar til at reparere den hurtigst muligt, for at du undgår unødvendige omkostninger.

Ligeledes vil vores servicefolk være klar til at montere nyindkøbte kraner på et tidspunkt, der passer dig, så din nye kran gnidningsfrit kan integreres i din produktion.

20190415_071233

Nyt, brugt, leasing eller renovering – Vi kan det hele

Vi kan dække dine behov inden for kraner uanset om du søger nyt, brugt eller en renovering. Skal du have ny kran? Vi kan lave skræddersyet løsninger, der passer lige præcis til dine lokale forhold, og som kan købes kontant eller leases, således transaktionen sker efter dine ønsker.

Er du på udkig efter en billigere løsning som dækker dine behov? Du kan tage et kig på vores brugtliste, hvor du kan finde både kraner og taljer, eller tag kontakt til os om en eventuel renovering af din eksisterende kran.

Professionel & erfaren rådgivning – Vi finder din løsning

Når du kontakter AB Kransystem, vil du blive rådgivet af en af vores dygtige sælgere, som tilsammen har mere end 80 års erfaring indenfor kranbranchen. De vil kunne svare på alle dine spørgsmål, give dig råd eller finde den bedste løsning til dine problemer. Hvad enten det omhandler nye eller gamle kransystemer, har vores sælgere altid et svar på dine spørgsmål.

Søger du ny kran vil de også, i samarbejde med dig, kunne skræddersy en løsning der dækker alle dine behov og passer perfekt til dine lokale forhold, samt udarbejde et suverænt tilbud på løsningen.

pexels-sora-shimazaki-5668839-scaled
DSC_0019-scaled

Service & montering – Vi levere kun det bedste

Hos AB Kransystem sætter en ære i at sikre vi har dygtige og professionelle servicefolk, som med garanti kan levere kvalitetsarbejde til alle vores kunder. Med en serviceaftale hos AB Kransystem sikrer du at dine kraner altid er i køreklar stand, og skulle situationer opstå, hvor en kran er ude af drift vil vi stå klar til at reparerer den hurtigst muligt, for at du undgår unødvendige omkostninger.

Ligeledes vil vores servicefolk være klar til at montere nyindkøbte kraner på et tidspunkt, der passer dig, så din nye kran, gnidningsfrit, kan integreres i din produktion.

Afspil video

Kontakt os i dag

Netop nu gode tilbud på brugt kranudstyr